Contact

Vragen over het Nijmeegs Schippers Antependium? Stuur dan een e-mail naar h.hendriks@dieflegel.nl.

Nijmegen

Nijmegen is een gezellige en aantrekkelijke stad om te bezoeken. De oudste stad van Nederland, tegelijkertijd levend en werkend met twee benen in de huidige actualiteit. Nijmegen is gastvrij voor de bezoeker en heeft een uitdagende binnenstad waar horeca, cultuur en winkelbedrijf u graag ontvangen. www.centrumnijmegen.nl

Nijmegen is gelegen aan de Waal met een mondiaal bijzonder project ‘De Nevengeul’ ook wel Spiegelwaal genoemd. Nijmegen is een bedrijvige stad. Van oudsher opereren vele zelfstandige ondernemers in kleine en middelgrote bedrijven naast een aantal grote ondernemingen en instellingen.

Nijmegen is daarnaast een onderwijsstad met een Universiteit, een Hogeschool en een ROC, waardoor Nijmegen in zijn totaliteit hoog is opgeleid en een gemiddeld jonge bevolking heeft. Verder is Nijmegen ‘all over the world’ bekend van de wandelmarsen: de Vierdaagse van Nijmegen met daarbij de Vierdaagse Feesten. Nijmegen kent vele evenementen om het de bezoeker naar de zin te maken.

Uw bijdrage is welkom

Een website is een ander medium  dan een boek. Een boek betaalt of leent men, een website deelt zich om niet in de cyberwereld. Maar het voortdurende onderzoek naar het verleden van Nijmegen kan heel goed een financiële bijdrage gebruiken en wel op Stichting Vlegel  NL51 ABNA 053 70 58 184 te Nijmegen.